Maak kennis met Julian

Mijn naam is Julian Sloot en ik ben al meer dan 6 jaar werkzaam bij A1-Signs.

Direct na mijn opleiding als Allround Signmaker ben ik hier begonnen in de productie. 

Na een tijd in de productie te hebben gewerkt ben ik doorgestroomd naar de montage/buitendienst.

Na al deze werkzaamheden gedaan te hebben had ik de ambitie om verder te gaan op kantoor. Op dit moment ben ik werkzaam als Allround DTP-er/ vormgever.

Mijn werkzaamheden bestaan onder andere uit het productieklaar zetten van orders. Daarnaast ben ik bezig met het vormgeven van verschillende reclame-uitingen en zelfs de realisatie van displays. Ik doe dit werk met veel plezier en passie en houd van de afwisseling die ik dagelijks heb.

A1-Signs heeft een gezellige sfeer, en met het leuke contact onderling maken we er elke dag weer wat moois van. We zorgen er met het hele team voor dat de projecten van begin tot eind succesvol worden afgerond.

Bij A1-Signs staan we voor Kwaliteit ,Flexibiliteit en Service. 

Voor reclame ben je bij ons aan het juiste adres!

Gerelateerd

Maak kennis met Marco

Maak kennis met Marco

Mijn naam is Marco Dam. Van 2015 tot 2019 heb ik al voor A1 signs gewerkt. Sinds september 2021 ben ik weer terug. Ik ben hier begonnen...

PRODUCTBLAD Gevelborden

PRODUCTBLAD Gevelborden

In ons productblad gevelborden vertellen we meer over de mogelijkheden die we bieden. Gevelborden zijn opvallende panelen op een gevel van...

Verbouwing Jumper Venlo

Verbouwing Jumper Venlo

Afgelopen week zijn wij druk bezig geweest met de verbouwing van deze vestiging van Jumper. Alle buitenramen zijn voorzien van stickers in...