Maak kennis met Julian

maak kennis met

Mijn naam is Julian Sloot en ik ben al meer dan 6 jaar werkzaam bij A1-Signs.

Direct na mijn opleiding als Allround Signmaker ben ik hier begonnen in de productie. 

Na een tijd in de productie te hebben gewerkt ben ik doorgestroomd naar de montage/buitendienst.

Na al deze werkzaamheden gedaan te hebben had ik de ambitie om verder te gaan op kantoor. Op dit moment ben ik werkzaam als Allround DTP-er/ vormgever.

Mijn werkzaamheden bestaan onder andere uit het productieklaar zetten van orders. Daarnaast ben ik bezig met het vormgeven van verschillende reclame-uitingen en zelfs de realisatie van displays. Ik doe dit werk met veel plezier en passie en houd van de afwisseling die ik dagelijks heb.

A1-Signs heeft een gezellige sfeer, en met het leuke contact onderling maken we er elke dag weer wat moois van. We zorgen er met het hele team voor dat de projecten van begin tot eind succesvol worden afgerond.

Bij A1-Signs staan we voor Kwaliteit ,Flexibiliteit en Service. 

Voor reclame ben je bij ons aan het juiste adres!

Tags: Nieuws

Gerelateerd

FOTOWANDEN – Productblad

FOTOWANDEN – Productblad

Fotowanden zijn wanden in de ruimtes van je pand waar grote toepassingen op aangebracht zijn. Dit kunnen muren zijn in...

Maak kennis met Sander

Maak kennis met Sander

Ik ben Sander, ik ben sinds 2018 werkzaam bij a1-signs. In mijn functie als junior sign maker houd ik mij bezig met de...