Display DM Lux

maatwerk display dm lux

Dit prachtige display hebben we samen met DM LUX Verlichtingsarmaturen ontwikkeld. Voor de led verlichting waren ze op zoek naar een mobiel presentatie systeem. De wens was dat de panelen verwisselbaar moesten zijn zodat ook nieuwe producten te presenteren zijn op het display.

We hebben er voor gekozen om zwart MDF te gebruiken. Dit materiaal laat zich uitstekend bewerken met onze Zünd snij- en freesmachine. Daarnaast is het ook erg sterk, wat het voor deze toepassing uitermate geschikt maakt. De panelen zijn voorzien van LED verlichting die geleverd is door DM Lux. Alles is zo aangesloten dat het display maar op één stopcontact aangesloten hoeft te worden om de verlichting te kunnen gebruiken. Elk paneel is voorzien van kantel schakelaars zodat de verlichting gemakkelijk in- en uitgeschakeld kunnen worden.


Wil je ook meer weten over een display? Lees dan hier verder of neem contact met ons op. Dat kan via onderstaand contactformulier of bel naar 055 – 533 86 00. Wij staan je graag te woord.

Tags: Nieuws

Gerelateerd

FOTOWANDEN – Productblad

FOTOWANDEN – Productblad

Fotowanden zijn wanden in de ruimtes van je pand waar grote toepassingen op aangebracht zijn. Dit kunnen muren zijn in...

Maak kennis met Sander

Maak kennis met Sander

Ik ben Sander, ik ben sinds 2018 werkzaam bij a1-signs. In mijn functie als junior sign maker houd ik mij bezig met de...