Maak kennis met Lydia

maak kennis met Lydia

Mijn naam is Lydia Schepenaar, en werk inmiddels alweer 10 jaar met veel plezier en trots bij A1-Signs. Als mede-eigenaar bewaak ik de financiële processen binnen het bedrijf. Hebben wij een mooi project bij je opgeleverd, grote kans dat ik degene ben die je de factuur stuurt. Ik geniet elke dag van alle mooie opdrachten uit de meest uiteenlopende branches. Bijvoorbeeld als ik voorbij rijd bij een gerealiseerde lichtreclame of aangebrachte belettering/reclame op een bedrijfsbus. Verder zorg ik op kantoor dat alles achter de schermen soepel verloopt. Van HRM tot betalingen. Met perfectionisten, sign fanaten en creatievelingen werk ik graag samen! Want hoe goed onze diensten ook zijn, de mensen maken het verschil.

Tags: Nieuws

Gerelateerd

FOTOWANDEN – Productblad

FOTOWANDEN – Productblad

Fotowanden zijn wanden in de ruimtes van je pand waar grote toepassingen op aangebracht zijn. Dit kunnen muren zijn in...