Lichtreclame – productblad

lichtreclame productblad

In donkere dagen wil je als bedrijf ook graag opvallen. Er zijn verschillende vormen van lichtreclame. Wij vertellen je hier graag meer over.

Doosletters 

Doosletters zijn losse bak letters die de aandacht trekken voor je bedrijf. Om meer aandacht te trekken voor je bedrijf kun je ervoor kiezen om de letters verlicht te maken. Doosletters zijn namelijk zowel verlicht als onverlicht bruikbaar. Voor met verlichting is er nog de keuze of je verlichting aan de voorkant doet of aan de achterkant. .Bij de verlichting aan de achterkant schijnt de verlichting richting de muur. Wij bouwen doosletters op uit een aluminium ombouw en een opaal voorzeide. Welk formaat je ook wilt wij kunnen ze maken. De letters worden in RAL gespoten en het is mogelijk om het verlichte gedeelte te plakken in kleur.

Doosletters Subway

Lichtbakken

Eigenlijk spreekt de benaming al voor zich. Aan de gevel komt een bak te hangen die voorzien is van LED verlichting. Deze bakken zijn meestal vierkant of rechthoekig. Mocht je graag een andere vorm willen kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn. Een lichtbak wordt opgebouwd uit een aluminium bak met aan de voorkant een opaal lichtdoorlatend paneel. Welke uitstraling je op dit paneel wilt maakt niet uit, er is veel mogelijk. Al onze lichtbakken zijn voorzien van duurzame LED verlichting.

lichtreclame lichtbak
Lichtbak Jumper

Neon verlichting (Led)

Neon verlichting is een effectieve en sfeervolle vorm van reclame. Het is een effectieve vorm van reclame, omdat neon verlichting altijd goed opvalt. Doordat neon verlichting goed opvalt zal er veel aandacht gaan naar het gewenste ontwerp van je bedrijf. Neon signing is tegenwoordig gemaakt van LED verlichting. Het kan bestaan uit allerlei verschillende vormen en diverse kleuren. De opties zijn eindeloos. 

Vika neon lichtreclame
Neon lichtreclame Vika

Lichtlijnen

Wil jij jouw pand extra onder de aandacht brengen? Kies dan voor een lichtlijn. Ook kan je LED lijnen gebruiken om sfeer te creëren. Er zijn vele verschillende kleuren beschikbaar. Maar hoe kan je een lichtlijn nou het best gebruiken? Je kan ze bijvoorbeeld gebruiken om de contouren van je pand te volgen of langs de ramen. Het formaat van een lichtlijn maakt niet uit. Een lichtlijn wordt opgebouwd uit LED strips. Deze strips kun je aan elkaar koppelen. Dit heeft als voordeel dat je niet vast zit aan een standaard maat.  

Lichtlijn EP: Voordeelland

Verlichte Freesletters

Verlichte freesletters zijn letters die gefreesd of gelazerd zijn uit bepaald materiaal. En op de achterzijde van de freesletters duurzame ledverlichting geplaatst hebben. JE kan ze prachtig gebruiken voor je pand als lichtreclame. Het geeft namelijk een nette en professionelen uitstraling. Het voordeel van freesletters is dat het niet alleen voor buitensigning is. Freesletters zijn ook binnen beschikbaar. Veel gebruikte materialen zijn: acrylaat, PVC schuim of dibond. Acrylaat is een sterk materiaal dat in verschillende kleuren beschikbaar is en het is uitermate geschikt om buiten te gebruiken. PVC Schuim kan net zo goed gebruikt worden. Dit materiaal is alleen geschikt voor binnen gebruik.

Verlichte Freesletters Bieze Makelaars

Heb je ondanks onze uitleg nog vragen over lichtreclame? Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Gerelateerd

Maak kennis met Lydia

Maak kennis met Lydia

Mijn naam is Lydia Schepenaar, en werk inmiddels alweer 10 jaar met veel plezier en trots bij A1-Signs. Als...

FOTOWANDEN – Productblad

FOTOWANDEN – Productblad

Fotowanden zijn wanden in de ruimtes van je pand waar grote toepassingen op aangebracht zijn. Dit kunnen muren zijn in...