De akoestiek in jouw ruimte kan je verbeteren als je gebruik maakt van akoestische panelen. Het gebruik van deze panelen verlaagt het geluid en verhoog je de werksfeer! De panelen absorberen het geluid in de ruimte. Dit zorgt voor een oase van rust.  Perfect voor in een te luid restaurant of kantoorruimtes. Het akoestische materiaal is duurzaam en wordt voorzien van uv inkten.

Stel je voor: galm, een hoog geluidsniveau en veel achtergrondgeluiden. Dat veroorzaakt geluidsoverlast! Geluid kan als storend worden ervaren wanneer geluidsgolven niet goed kunnen worden opgevangen. Je kan de akoestiek verbeteren door akoestisch materiaal te gebruiken. Plaatst dit materiaal op strategische plekken. Zachte materialen houden hoge frequenties goed tegen. Hardere materialen dempen juist beter de hoge frequenties. Ook zijn er materialen die het geluid verspreiden. Dat zorgt al voor veel minder overlast. Het geluid kan ook opgevangen worden door materiaal te gebruiken dat absorbeerd. De materialen kunnen ook gecombineerd worden. We kunnen hierdoor een maximale akoestiek aanbieden.

Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op. Dat kan door gebruik te maken van ons contactformulier. Ook is het mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen via 055 -533 86 00