AUTORECLAME

Bedrijfswagens zichtbaar maken in de zee van reclame die op de weg rijdt is een behoorlijke uitdaging! Omdat je autoreclame vaak in een flits wordt gezien is het belangrijk om indruk te maken. Wij denken dat je met een sprekend ontwerp en de juiste folie een heel eind komt. Voor onze plak- en wrap professionals is geen auto te groot of te klein en geen ontwerp te gek.

Met autobelettering kun jij je klanten bereiken. Je kunt er letterlijk niet omheen! Eye-catcher op de weg? Wij zorgen voor een creatieve en originele uitstraling.

autobelettering
autobelettering

Met speciale vinylfolie wordt je auto of bedrijfsbus compleet ingepakt zodat er een totaal nieuwe look ontstaat. We gebruiken hiervoor speciale vervormbare wrapfolies van 3M of Avery. Alle gelakte delen van je voertuig worden van deze wrapfolie voorzien. De lak van de auto wordt hiermee zelf beschermd. Je kunt een auto ook een volledig andere kleur geven of een ander effect meegeven. Dit is tevens ook een goedkoop alternatief voor het (over) spuiten van je auto of bedrijfsbus.

Let op: krijgt je auto een andere kleur, dan moet dit wel doorgegeven worden aan het RDW.

….’it’s a wrap’…

Drastisch de inkijk in je auto of bedrijfswagen verminderen? Of een luxe uitstraling creëren bij je auto? Window tinting of blinderen is een uitstekende manier om je privacy te waarborgen of de kleur van je auto mooi te laten doorlopen. Het is ook een manier om de warmte in de zomer buiten je auto of bedrijfswagen te houden. Hoe donkerder de tint, hoe meer warmte buiten wordt gehouden.

autobelettering

Je wagenpark mooi en goed onderhouden en ze allemaal voorzien van eenzelfde huisstijl? Dat wordt fleetmarking genoemd. Dit kan bij twee bestelbussen maar kan uitgroeien tot een heel wagenpark bestaande uit verschillende modellen bedrijfsauto’s, bussen en/of vrachtwagens. Ook tijdelijke en/of actiereclame is mogelijk. Deze wagenpark belettering kunnen wij volledig verzorgen, ook op locatie. Een eigen ontwerp of ons inschakelen? Ook bij  herstelwerkzaamheden van uw wagenparkbelettering helpen wij graag.

Een vrachtwagen is bijna altijd onderweg, duizenden kilometers per jaar. Reclame op je vrachtwagen of trailer is een effectieve manier om heel veel mensen te bereiken met jouw boodschap. Opleggers of cabines, we kunnen dit goed en professioneel verzorgen zodat jouw truck weer snel inzetbaar is. Gebruik je vrachtwagen naast transportfunctie als reclamemiddel!

“…on the road again…”

autoreclame vrachtwagen
overig autoreclame fietsreclame

Naast auto’s, bussen of vrachtwagen zijn ook producten of andere vervoermiddelen te voorzien van reclame. Een bakfiets, koelkast, keukenkastje of meubel. Alles is te wrappen en/of te voorzien van folie. Afgestemd op jouw wensen uiteraard! Laat je inspireren door onze professionals en neem contact op!

“Wees uniek en laat je verrassen…”

GERELATEERD

Contact

Het mooie van ons vak is dat geen aanvraag hetzelfde is!
Daarom snappen we heel goed dat je vragen hebt over de mogelijkheden.
Vul hieronder je gegevens en vraag in. Wij proberen dezelfde dag nog te reageren!