FOTOWANDEN – Productblad

fotowanden

Fotowanden zijn wanden in de ruimtes van je pand waar grote toepassingen op aangebracht zijn. Dit kunnen muren zijn in kantoren, scholen, zorginstellingen, showrooms en als achterwand in etalages. Natuurlijk is het je eigen keus waar de sfeerafbeelding moet komen. Uiteindelijk is er dan op de gekozen wand een mooie sfeervolle foto aangebracht. 

Een fotowand kan je helpen met reclame te maken van je bedrijf. Een wand kan je namelijk gebruiken als een hulpmiddel voor bijvoorbeeld informatie over je bedrijf, een afbeelding van de producten of de mooiste resultaten. Maar een fotowand kan ook gewoon als een decoratie dienen. Om bijvoorbeeld meer sfeer te geven in je bedrijf. Een fotowand is een praktische oplossing om het interieur van je bedrijf te veranderen in een nieuwe sfeer. 

De sfeerafbeelding voor op de wand kan op verschillende manier gemaakt worden, als doek of behang. Bij een fotodoek wordt er een frame gebruikt en bij fotobehang wordt zoals normaal behang, geplakt op de muur. En het kan in ieder gewenst formaat gemaakt worden. De sfeerafbeelding wordt op hoogwaardige kwaliteit afgedrukt, zodat het er mooi, netjes en professioneel uitziet.

Wil je deze informatie bewaren? Download dan ons productblad fotowanden op onze downloadpagina.

Gerelateerd

Maak kennis met Lydia

Maak kennis met Lydia

Mijn naam is Lydia Schepenaar, en werk inmiddels alweer 10 jaar met veel plezier en trots bij A1-Signs. Als...