Zonwerende folie

zonwerende folie

Iedereen heeft er wel eens last van. Zon die door de ramen op je beeldscherm schijnt. Je ziet hierdoor slecht wat je op je scherm aan het doen bent. Vaak kies je ervoor om de raambekleding dicht te doen. Nadeel hiervan is dat je ook meteen je daglicht kwijt bent. Om dit te verhelpen kun je kiezen voor zonwerende folie.

Zonwerende folie is er in verschillende types. Zo heb je folie die nagenoeg transparant is, als privacy niet belangrijk is. Maar je hebt ook zonwerende privacy folie. Hiermee verhelp je twee problemen door toepassing van één soort folie.

Afhankelijk van het type raam en situatie kiezen we voor montage aan de binnenkant of aan de buitenkant. Bij enkelglas- en glas t/m waarde HR+, kun je de folie aan de binnenzijde van het glas aanbrengen. Zijn je ramen HR++ glas of hoger, dan dient de folie aan de buitenzijde van het glas gemonteerd te worden. Onze monteurs komen de folie graag bij je installeren. Net zoals ze bij deze vestiging van Wasco Ede gedaan hebben.

Wil je meer weten over zonwerende folie? Neem dan contact met ons op. Dat kan door het contactformulier onder aan de pagina in te vullen. Wil je liever iemand telefonisch spreken? Bel dan naar 055 – 533 86 00

Gerelateerd

Maak kennis met Lydia

Maak kennis met Lydia

Mijn naam is Lydia Schepenaar, en werk inmiddels alweer 10 jaar met veel plezier en trots bij A1-Signs. Als...