Maak kennis met Roy

Mijn naam is Roy Kruse en ben inmiddels alweer ruim 5,5 jaar in dienst bij A1-signs. Na mijn sign opleiding ben ik begonnen in de productie en montage, dit beviel mij goed en had het erg naar mijn zin binnen het bedrijf. Ik kreeg hierin dan ook alle vrijheid om mijzelf door te ontwikkelen als signmaker. 

Na ongeveer 1,5 jaar in dienst te zijn in deze functie ben ik doorgegroeid naar de functie van projectleider. Binnen A1-signs krijg je in deze functie erg veel vrijheid en ook verantwoordelijkheid, dat vind ik erg leuk aan deze functie. Samen met de klant en je collega’s weer een project tot een goed einde weten te brengen! Inmiddels heb ik ook de verantwoordelijkheid over de planning en aansturing van het personeel binnen het bedrijf. Het is iedere dag dan ook een mooie uitdaging om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen, voor onze klanten en voor mijn collega’s. 

Bij A1-signs gaan we geen uitdaging uit de weg en dat maakt het zowel uitdagend als leuk om voor A1-signs te werken. Ook het dagelijkse gezellige contact met de collega’s onderling ervaar ik als erg prettig en vind ik ook erg belangrijk. Zo nu en dan de dag afsluiten met een drankje past hier dan ook goed bij!

Tags: Nieuws

Gerelateerd

Maak kennis met Lydia

Maak kennis met Lydia

Mijn naam is Lydia Schepenaar, en werk inmiddels alweer 10 jaar met veel plezier en trots bij A1-Signs. Als...